Szeghalmi Anikó és Léna

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Hogy mit jelent számunkra az agility?


Első sorban minőségi idő eltöltését együtt. Sportot, mozgásformát. Kikapcsolódást, szórakozást, vidámságot, jóleső fáradtságot. 🙂

Léna, a kis energiabomba jack russel terrier. Amikor az érkezése felmerült a családunkba, és falkánkba, már akkor tudtam, hogy mindenképpen találnunk kell valami fizikai és szellemi elfoglaltságot számára, mert a másik 3 kutyánk közül senki sem tudja felvenni vele a fordulatszámot.

A “lefárasztására” tökéletesen alkalmas az agility, ahol nem, hogy nem probléma, de kifejezetten előny Lénci beépített turbó fokozata.

Ebben a sportban nagyszerűen tudja kamatoztatni az intelligenciáját, rafináltságát, szorgalmát, aktivitását és temperamentumát.

Egy barátnőm ajánlására jutottunk el Krisztihez. Mivel Léna még nagyon fiatal volt akkoriban, ismerkedés képpen kijártuk az óvodát. 🙂

Kriszti személyében egy hihetetlenül figyelmes, felkészült, hozzáértő és barátságos tanító nénire leltünk!

Örömmel tölt el egy pálya hibátlan teljesítése, amikor ránézek a sugárzóan boldog kiskutyámra, az izgatottsága, amikor még csak útban vagyunk a pálya felé, vagy már odaállunk az indulópontra, mindkettőnk kellemes fáradtsága egy-egy edzés után.

Kriszti nagyon profin és türelmesen segíti, oktatja a gazdát és a kutyát egyaránt, a minél tökéletesebb összhang elérésére, és feladat végrehajtására.

Amit azonban álmomban nem gondoltam, hogy tagjaivá válunk egy szuper csapatnak, és életre szóló barátságok köttetnek gazdik, és kutyusok között is! 🙂

Szóval, ha pozitív töltetre vágysz, és szeretnél egységként működni a négylábú társaddal, valamint tagja lenni egy szuper közösségnek, csatlakozz a Warriors Agility Team-hez!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email