I. Dunakanyar kupa

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email

Jól indult az augusztus, hiszen első napján már versenyre siettünk, egészen Vácig mentünk Lucyval, Bogival és Onixal az I. Dunakanyar kupára. ?❤️

Bia és Bogi

Bogi kezdő maxiban indult, élete első versenye volt és szuperül figyelt Biára, a tempója jobb volt mint edzésen (égett benne a verseny láz ?) és mindent megcsinált amit Bia kért tőle ? Sajnos még itt ott volt némi rutintalanság, így értékelhető futam nem jött össze de hajszálnyira vannak tőle! ?

Csabi és Lucy

Csabi A1 jumpingja csodálatos volt, a szlalomból sajnos idő előtt kiugrott Lucy, így nem sikerült hibátlanra, de nagyon jó volt nézni, ahogy összhangban dolgoznak együtt! ?? Az agility futam nehéz volt és több helyen volt elakadás de a zónák tökéletessége feledteti ezeket..! ??

Kriszti és Onix

Open agility következett ahol Onixal egy nagyon driveos futammal felállhattunk a dobogó harmadik fokára ???❤️Nagyon imádtam, majd jött a jumping. Csak úgy három helyen nem azt csináltam amit terveztem, úgyhogy kicsit viccesen vezettem végig Onixot. El is engedtem a futamot, erre látom, hogy az 1. helyre sikerült randomkodni! ?? Szuper nap volt, jó idővel, annál ia jobb társasággal, úgyhogy nagyon egyben volt az egész ?❤️?

I. Dunakanyar kupa ~ Open Jumping?hely

Izgalmas pálya volt ? Vicces volt lefutni úgy, hogy három helyen se úgy csináltam ahogy terveztem, szóval kicsit kaotikusnak éreztem bentről de hát Onix csak jött és jött úgyhogy menni kellett tovább ?

Nagyon jó volt, kihívásokkal teli részek úgyhogy köszönöm Attila Varga a tegnapot! ??❤️

I. Dunakanyar kupa ~ Open Agility ? hely

Imádtam az egész futamot, Onix csak úgy repült végig a pályán, annyira egyben volt minden ???
Köszönöm szépen ezt az élményt Réka Balogh-Nagy, szuper pálya volt ?

Ha úgy gondolod ismerőseidnek is tetszene a bejegyzés, oszd meg velük!

Share on facebook
Share on twitter
Share on pinterest
Share on whatsapp
Share on email